Klicken Sie auf die obinen Photos um unser grosses Angebot von GEBÄUDE, BAUERNHÖFE, WOHNUNGEN, VILLEN und STADTHÄUSER in Abruzzo, Italien, zu sehen

Abruzzo Reality werkt nauw samen met Italiancase makelaardij, één van Italië’s grootste nationale makelaars. Ons kantoor is gevestigd in Elice, in de provincie Pescara, maar we werken samen met alle Italiancase kantoren, maar ook met andere makelaars. Zo kunnen we u helpen om in heel Abruzzo huizen te bekijken en aan te kopen.

We geloven dat het u vele voordelen biedt om uw huis via een italiaanse makelaar te kopen. De prijzen zijn realistisch, een goede kennis van het gebied, de omgeving en de lokale cultuur, goede kennis van het koopproces in Italië, om er maar een paar te noemen. Echter, begrijpen zij niet altijd de eisen van de “niet-italianen”. Bij Abruzzo Reality werken in Italië wonende Europeanen, die uit eigen ervaring begrijpen wat de buitenlandse klant wenst. Abruzzo Reality brengt deze 2 werelden samen.

Wij bieden een complete aankoop service voor onze buitenlandse klanten, ook voor de buitenlanders die hier reeds wonen. Om dit mogelijk te maken, werken we samen met een Engels sprekende hypotheek adviseur, Engels sprekende notarissen, taxateurs, landmeters en architecten. Zo kunnen we u met alle aspecten helpen bij het aankopen van een huis in Italië.

Wij hebben hier huizen gekocht als buitenlanders, wonen hier en zijn ingeburgerd. Wij kennen uit eigen ervaring het traject van een huis kopen in Italië. We begrijpen hoe het is om te moeten vertouwen op een makelaar die de zaken voor je moet regelen, hoe het is oom in een notaris kantoor te zitten waar alleen Italiaans gesproken wordt, niet voldoende wetend waar het over gaat. Hoe het is te leven in een nieuw land, terwijl er zoveel geregeld moet worden om een huis aan te kopen. Daarom kunnen wij een meer persoonlijk en vriendelijke service bieden om dit traject te begeleiden. Wij helpen bij elke stap die gedaan moet worden en houden u op de hoogte van alle vorderingen.

Hier in Abruzzo, zult u contact hebben met Tracey, zij woont en werkt hier sinds 2004. Zij is Engels en spreekt ook Italiaans. Zij vergezelt u bij de bezichtigingen, helpt met het zoeken naar geschikte objecten en helpt bij al de stappen van de aankoop, inclusief administratieve zaken en vertalingen. Zij is de tussenpersoon tussen u en het makelaarskantoor. Zij kan ook als uw gemachtigde optreden, als u op het moment van ondertekenen niet in Italië kunt zijn. Zij regelt ook alle after-sales enonderhoud service.

 

notary2

 

I bought my home in Abruzzo in 2004, having fallen in love with the area as soon as I arrived here. I understand the concerns involved with buying property abroad, having been through the process myself. I had a disappointing experience with the estate agency I used, so decided to learn from their mistakes. My aim is to offer a personal, honest and straightforward service, and to make property purchase and ownership in Abruzzo, a pleasurable experience, rather than a worry. The favourite part of my job is helping people to find their dream property in Abruzzo and watching their lives change as they either move here permanently, or enjoy their house as a holiday home. I like the development of the relationship, from client to friendship and being part of their new life here in Abruzzo.

Tracey Nicholas - AbruzzoReality

notary1

 

CONTACT ABRUZZO REALITY

email: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

phone number: +39 349 2753034

london1

 

 

My ShortList

Your shortlist is empty.

To get more information on your shortlisted properties by email, please fill in your details below.

Your name:

Your email:

  

Wir freuen uns darauf Sie nach ABRUZZO zu willkommen um Ihnen damit zu helfen Ihr Traum zu verwirklichenzien