Klicken Sie auf die obinen Photos um unser grosses Angebot von GEBÄUDE, BAUERNHÖFE, WOHNUNGEN, VILLEN und STADTHÄUSER in Abruzzo, Italien, zu sehen

Als je in Abruzzo op zoek gaat naar onroerend goed, dan kan onze kennis van de locale huizenmarkt u veel tijd en energie besparen. Als u vooraf al aangeeft wat uw wensen zijn, kunnen wij geschikte huizen voor u selecteren. Via email sturen wij u foto’s en details. Ook kunnen wij vooraf al het onroerend goed gaan bekijken of het inderdaad geschikt is, dat spaart u kostbare vakantietijd.

Als u hier bent, vergezellen wij u bij de kijksessies, vertalen waar nodig en geven u de nodige informatie. Wij kunnen helpen bij het openen van een Italiaanse bankrekening, en het aanvragen van een “codice fiscale” ( fiscaal nummer), deze heeft u nodig voordat u onroerend goed kunt aankopen. Wij zijn ons bewust van de bezorgdheid die gepaard gaat met het nemen van zo’n grote stap. Doordat wij zelf dit proces hebben doorlopen en velen hebben bij gestaan, hebben we een hoop kennis vergaard op dit gebied.

Als u eenmaal het juiste huis gevonden heeft, zal het een aantal maanden duren voordat het uiteindelijk contract getekend zal worden. Gedurende deze tijd, als u weer naar huis bent, zijn wij uw helpende hand en voorzien u van informatie en advies met betrekking tot de verkopende partij. Wij assisteren bij eventueel voorkomende problemen.

Wij willen er zeker van zijn dat al het papierwerk op tijd in orde is om het huis aan te kopen. Wij zullen erbij zijn als u het voorlopig koopcontract tekent, en als u het notaris kantoor bezoek voor de officiële aankoop. Als het niet mogelijk voor u is om op dat moment hier te zijn, dan kunnen wij als uw gemachtigde optreden.

HYPOTHEEK ADVIES

Als het nodig is om voor de aankoop van uw onroerend goed een hypotheek af te sluiten, kunnen wij u in contact brengen met een Engels sprekende hypotheek adviseur. Zij helpt u bij elke stap in het hypotheek proces, en brengt regelmatig rapport uit over de voortgang. Zij kan ook helpen bij het openen van een Italiaanse rekening. Zij zal ook het tekenen van het koopcontract controleren, om zeker te zijn dat alles volgens plan verloopt.

More information (in English)

 

 

 

My ShortList

Your shortlist is empty.

To get more information on your shortlisted properties by email, please fill in your details below.

Your name:

Your email:

  

Wir freuen uns darauf Sie nach ABRUZZO zu willkommen um Ihnen damit zu helfen Ihr Traum zu verwirklichenzien