Klicken Sie auf die obinen Photos um unser grosses Angebot von GEBÄUDE, BAUERNHÖFE, WOHNUNGEN, VILLEN und STADTHÄUSER in Abruzzo, Italien, zu sehen

Abruzzo

Wat voor seizoen of weer het nu is, er is altijd iets te doen of te zien in dit gebied. Daarom kan je het hele jaar door hier vertoeven. Elk seizoen brengt je een fascinerend avontuur en een schitterende cultuur. In een klein gebied vind je de ruige natuur, mooie zandstranden, middeleeuwse en moderne steden, en een heel kalenderjaar vol met traditionele festivals. Abruzzo fascineert en verovert je, waar de zee en de bergen naast elkaar leven. In Abruzzo kan je ‘s ochtens een lekkere wandeling maken in de bergen en ‘s middags lekker op het strand liggen luieren.

Huizen Prijzen

In Abruzzo zijn de prijzen van de huizen aanzienlijk lager dan in andere delen van Italië, zoals Toscane, Le Marche en Umbria. Dit houdt in dat je veel meer waar voor je geld krijgt en dat je droomhuis met dat extra stukje meer luxe binnen handbereik ligt.

De Adriatische kust van Abruzzo is beroemd in Italië als een populaire vakantiebestemming, met kilometer na kilometer mooie zandstranden. Het is een unieke en begerenswaardige kust. De stranden zijn schoon, worden goed onderhouden en er zijn veel bars en restaurants. Er zijn tal van activiteiten mogelijk zoals: Windsurfen, vissen, zeilen en duiken.

Abruzzo biedt een uitgestrekte kustlijn van noord naar zuid. In het noorden, in de provincie Teramo, grenzend aan Le Marche vind je het schitterende Martinsicuro. Ga je richting het zuiden, dan kom je in de populaire badplaatsen Tortereto en Roseto. Het strand van Pineto is de meest zuidelijke badplaats van de provincie Teramo. Pineto staat bekend om zijn mooie pijnbomen die de scheiding maken tussen het strand en de stad. Het is een ideale familieplek, maar heeft zeer zeker ook zijn rustige plekken. De zee is er helder en er zijn voldoende speelplekken voor de kinderen onder de pijnbomen. Het is een heerlijk strand voor een ieder die van mooie stranden houdt, ook in andere jaargetijden dan de zomer.

De regio Abruzzo is een hemel van fijnproeverij en biedt vele soorten eten, van een stevig stuk gegrild vlees uit de bergen tot een heerlijk stuk verse vis uit de Adriatische zee. Je proeft de versheid in de producten die rechtstreeks komen uit de bergen, heuvels en de zee.

Abruzzo is altijd al een regio geweest van oude tradities met een grote selectie van smaken en aroma’s. In de heuvels kan je genieten van een ontspannen lunch in één van de familie-restaurants, waar de lokale wijnen worden geschonken. Deze wijnen passen perfect bij de verse producten, zowel bij het vlees als ook bij de verse vis.

Abruzzo staat bekend als “De Groene Regio van Europa”, waarvan het oppervlakte voor meer dan een derde is beschermd. Het berglandschap is zowel heuvel- als rotsachtig. De Corno Grande, in het Gran Sassogebergte, is met 2912 meter de hoogste berg van de Abruzzo.

Er zijn 17 ski-resorts in de regio. Het ski-seizoen loopt tot aan april. De hellingen staan bekend als de mooiste van centraal Italië. De vele en diverse pistes zijn zowel voor de gevorderde sporters, dan wel voor de beginners en de families. Naast skiën kan je ook snowboarden, hondensleeën en cross-country skiën.

Dit land met zijn schitterende kusten en bergen heeft een ongelofelijke collectie van kunst en monumenten, die zowel de toeristen als zijn eigen bevolking een gevoel van vreugde geeft. Sommige van deze wonderen zijn bekend, maar er zijn tientallen van deze wonderen die minder bekend zijn en wachten om te worden bekeken in de Abruzzen.

Abruzzo’s erfenis van kastelen is erg groot in variëteit en aantal en maakt van deze regio een schitterend openluchtmuseum van architectuur dat permanent open is.
Middeleeuwse kerken in het midden van een plateau, kluizenaarshutten in verborgen hoekjes van de bergen, indrukwekkende kloosters en kastelen ; Abruzzo’s vele eeuwen van historie is nog steeds zichtbaar, mede dankzij het succesvolle behoud van veel orginele kenmerkende eigenschappen.

Of je nu het Nationale Museum van Archeologie in Chieti wilt bezoeken, het Museum van Moderne Kunst in Pescara of gewoon wilt genieten van de schitterende ongerepte natuur, er is altijd iets te vinden in deze bijzondere regio van Italië.

De bruine beer ( Marsicano ) is het symbool van de Abruzzo. Om dit zeldzame dier in het echt te zien is een opwindende ervaring, doch zeker niet gewoon. Het is gewoner om sporen van de bruine beer te vinden, zoals voetsporen in de aarde of sneeuw, of omver gerolde stenen waar de bruine beer op zoek was naar voedsel.

De Abruzzese berggeit is daarentegen makkelijker te spotten. Hij heeft exceptionele hoorns en een schitterende gekleurde vacht. Miraculeus gered van uitsterven, is de berggeit nu aan het vestigen in de grote gebieden in de bergen.

De Appenijnse wolf is een ander belangrijk dier uit de regio Abruzzo. Een interessant feit is dat wanneer de wolf loopt, hij meestal zijn vier poten in een rechte lijn neerzet als hij zich voortbeweegt. Een ieder die de voetsporen ontdekt, weet dan ook zeker dat het om de wolf gaat. Andere bewoners van de Abruzzo zijn wilde zwijnen, rode herten en wilde katten.

My ShortList

Your shortlist is empty.

To get more information on your shortlisted properties by email, please fill in your details below.

Your name:

Your email:

  

Wir freuen uns darauf Sie nach ABRUZZO zu willkommen um Ihnen damit zu helfen Ihr Traum zu verwirklichenzien