Klicken Sie auf die obinen Photos um unser grosses Angebot von GEBÄUDE, BAUERNHÖFE, WOHNUNGEN, VILLEN und STADTHÄUSER in Abruzzo, Italien, zu sehen

De Adriatische kust van Abruzzo is beroemd in Italië als een populaire vakantiebestemming, met kilometer na kilometer mooie zandstranden. Het is een unieke en begerenswaardige kust. De stranden zijn schoon, worden goed onderhouden en er zijn veel bars en restaurants. Er zijn tal van activiteiten mogelijk zoals: Windsurfen, vissen, zeilen en duiken.

Abruzzo biedt een uitgestrekte kustlijn van noord naar zuid. In het noorden, in de provincie Teramo, grenzend aan Le Marche vind je het schitterende Martinsicuro. Ga je richting het zuiden, dan kom je in de populaire badplaatsen Tortereto en Roseto. Het strand van Pineto is de meest zuidelijke badplaats van de provincie Teramo. Pineto staat bekend om zijn mooie pijnbomen die de scheiding maken tussen het strand en de stad. Het is een ideale familieplek, maar heeft zeer zeker ook zijn rustige plekken. De zee is er helder en er zijn voldoende speelplekken voor de kinderen onder de pijnbomen. Het is een heerlijk strand voor een ieder die van mooie stranden houdt, ook in andere jaargetijden dan de zomer.

In tegenstelling tot de rust van Pineto, is Pescara een levendige en moderne stad, met de grootste toeristenhaven van de Adriatische kust. Dagelijks vertrekken er boottrips vanuit Pescara. Je kan zelfs met de boot naar Kroatië. In juli en augustus zijn er op de stranden veel Italiaanse families te vinden die dan vakantie hebben, maar in mei, juni en ook in september is het op de meest drukke plekken verrassend vredig en de temperatuur is evengoed heerlijk !!

‘s Avonds is het heerlijk om lekker over de boulevard onder de palmbomen te slenteren, lekker eten in een van de vele restaurants ( veel vis, maar ook vlees ) uitkijkend over de zee en daarna een overheerlijk italiaans ijsje eten. Naast exclusief winkelen biedt Pescara ook een uitstekend nachtleven, evenals veel muziekfestivals. De warme en vriendelijke sfeer maakt het aantrekkelijk voor mensen van alle leeftijden.
Ten zuiden van Pescara begint de kust te veranderen. De wijde zandstranden veranderen in ongerepte rots stranden met afgelegen baaien. Dit is een perfecte plaats om te duiken en te snorkelen in de heldere zee. Je kan er zelfs je eigen lunch vangen en genieten van een barbecue op het strand. Dit gebied staat bekend als de “Trabocchi” kustlijn, vernoemd naar de schilderachtige houten visplatforms, verspreid langs de kustlijn.

De “Vasto” kustlijn is de meest diverse van de regio. Hier vind je zandduinen en een van de meest authentieke gebieden van de hele kust. Je vindt hier ook veerhavens waar de vissers hun vangst van de dag verkopen aan de mensen en aan restaurants. In het meest zuidelijke puntje van de Abruzzese kust ligt San Salvo Marina, dichtbij de grens met Molise. Dit kleine, doch charmante plaatsje heeft een schitterend strand en mede door alle voorzieningen is het er heerlijk toeven.

WATERPRETPARKEN

In Abruzzo vind je 2 grote waterpretparken, die beide een volle dag entertainment bieden. “Onda Blu” is het grootste pretpark van centraal Italië. Het heeft veel baden en glijbanen, waaronder één van Europa’s hoogste, de “Crazy Kamikaze”. Het is ideaal voor familie’s met kinderen. Het heeft peuterspeelplaatsen, speeltuinen en een grote selectie aan restaurants en picknick plaatsen.

My ShortList

Your shortlist is empty.

To get more information on your shortlisted properties by email, please fill in your details below.

Your name:

Your email:

  

Wir freuen uns darauf Sie nach ABRUZZO zu willkommen um Ihnen damit zu helfen Ihr Traum zu verwirklichenzien